Even voorstellen: Roy Simons

Per 11 januari 2021 is Roy Simons (26 jaar) het team van Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf  komen versterken.

“Sinds 11 januari 2021 ben ik het team van Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf komen versterken. Ik heb hiervoor een aantal jaren ervaring opgedaan bij een groter bouwbedrijf waar het streven van beide kanten was om door te kunnen groeien in functie. Dit liep echter op een gegeven moment helaas vast, ik kon geen stappen meer maken. Nu wil het toeval dat een goede vriend van mij werkvoorbereider is bij Homma Elektrotechniek en Homma Elektrotechniek is weer een onderaannemer van Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf. Zo is het balletje gaan rollen omdat hij wist dat ze bij Hoekstra & Hoekstra nog op zoek waren naar een goede projectbegeleider. Na een aantal gesprekken met Robin Hoekstra heb ik er dan ook voor gekozen om over te stappen.

Mijn werkzaamheden vinden voor nu hoofdzakelijk op de werkvloer plaats zodat ik het bedrijf goed kan leren kennen en mezelf kan bewijzen. Zo begeleid ik nu o.a. een project in Sassenheim. Na verloop van tijd ligt het in de lijn der verwachting dat ik de overstap zal maken naar het bedrijfsbureau.”

Nieuwe bedrijfsauto
Met de komst van Roy hebben we direct ook weer een fraaie nieuwe bedrijfsauto (zie foto) via Autocentrum Beelen uit Lisserbroek aan ons wagenpark toegevoegd. Komt u Roy tegen zwaai dan gerust!

Projecten 2021

Project: Middenweg Lisse

Dit betreft een gevelwijziging en interne verbouwing van een bedrijfsruimte aan de Middenweg in Lisse. In de bedrijfsruimte gaan wij een kleedruimte voor het personeel en een kantine maken waar gezamenlijk van de koffie en de lunch genoten kan worden. De ruimte kan ook gebruikt om bezoek te ontvangen en zo in alle rust een gesprek te kunnen voeren.

Projectbegeleider: Roy Simons

Project: Nieuwbouw vrijstaande woning Akervoorderlaan 57 Lisse

Als alles volgens planning verloopt zullen wij in de zomer van 2021 starten met de bouw van een woning op een kavel in Lisse.

De particuliere opdrachtgevers hebben ons in 2020 benaderd. Ze wilden graag een woning laten bouwen, specifiek in Lisse, en namen hiervoor contact met ons op. Een relatie van ons had een kavel beschikbaar aan de Akervoorderlaan en inmiddels is door de opdrachtgevers het voorlopig koopcontract voor deze kavel getekend.

Voor de realisatie van de woning is gekozen voor een Construq ontwerp van DAT Bouwsysteem. Een unieke combinatie van houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer. Er zijn 10 basis conceptwoningen uitgedacht en deze kunnen geheel naar eigen wensen worden aangepast.

Voor deze nieuw te bouwen woning is gekozen voor het type woning ‘jaren dertig light’. Een steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl. Dit type woning hebben wij voor de opdrachtgevers verder naar wens uitgewerkt.

DAT Bouwsystemen verzorgt de aanvraag voor de omgevingsvergunning en de opdrachtgevers zorgen zelf voor de bouwvergunning.

Project: Nieuwbouw twee onder één kap woning Laan van Rijckevorsel 5 Lisse

Op de bestaande kavel aan de Laan van Rijckevorsel 5 staat een gedateerde woning. De huidige eigenaar heeft een verzoek ingediend om de kavel te mogen splitsen en te verkopen om hier twee nieuwe woningen op te kunnen bouwen. De gemeente heeft in principe onder voorwaarden medewerking toegezegd om de bestaande woning te mogen slopen en er een twee onder één kapwoning te kunnen realiseren. De wijziging van het bestemmingsplan dient nog aangevraagd te worden door de nieuwe kopers. Makelaar Van der Meer biedt deze woningen aan en er zijn al gegadigden. Als de gegadigden overgaan tot de koop van de huidige woning kunnen zij de aanvraag voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning indienen voor het eventueel laten bouwen van een twee onder één kap woning.

Wij zijn benaderd om een aannemingsovereenkomst te maken voor het bouwen van de twee onder één kap woningen en de planning is om eind 2021 te starten met de bouw.

Diverse kleinere verbouwingen bij particulieren.

De laatste tijd horen wij steeds vaker dat mensen ons niet meer bellen omdat ze denken dat de klus te klein is voor ons. Dit is een misverstand want bij ‘kleine’ klussen ligt juist onze kracht. Het afgelopen jaar hebben wij o.a. meerdere dakkapellen geplaatst, diverse badkamers gemaakt en zolderverbouwingen gedaan.

Neemt u dus vooral contact met ons op mocht u een ‘kleine’ klus uitgevoerd willen hebben.

Heeft u een plannen voor een verbouwing?

Bent u van plan om een aanbouw te plaatsen of wilt u misschien een dakkapel op de zolderverdieping of een nieuwe badkamer neem dan contact met ons op!