Shopping cart

close

Kantoor/werkplaats: Meer en Duin 8-B, 2163 HA Lisse

verbouwing-u2702_2x

Van keukenraam tot dakkapel...

En van uitbouw tot volledige renovatie. Uitbreiding van uw woning in uw eigen stijl en smaak. We adviseren u graag en denken mee waar dat nodig is.

Naast de nieuwbouwprojecten die we (al dan niet in eigen beheer) hebben gerealiseerd en opgeleverd, zijn ook woningaanpassing- en -verbetering belangrijke pijlers van Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra!

Ook dát doen we samen!

Veel woningbezitters zijn namelijk zeer tevreden met de huidige woning, maar kunnen door een verbouwing, renovatie, uitbouw of andere aanpassing (nieuwe keuken, badkamer, dakkapel) dat woongenot alleen nog maar vergroten.

Wij helpen u daarbij graag (bij de ideeën, bij de realisatie en bij de afwikkeling).

over-hoekstra-en-hoekstra_2x

Offerte aanvragen?

Een verbouwing kan bij ons al klein beginnen, maar kan ook een algehele verbouwing beslaan. De verbouwing kan zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan dakwerkzaamheden en het schilderen of spuiten van uw woning (zowel binnen als buiten), het plaatsen van dakkapellen, lichtkoepels of zonnepanelen. Uw verbouwing kan ook bestaan uit het renoveren van uw badkamer of andere mogelijke kleine of grote aanpassingen in uw woning, kantoor of winkel.

Scroll To Top